söndag 16 juni 2013

Sweet and sour kycklingwok med pak choi




Jag älskar pak choi och í kombination med kyckling, kan det helt enkelt inte bli fel. Pak choi är en blandning mellan kål och sallad....jättegod att ha i wok eller i sallad om man så vill.

Kycklingfilé (jag använde 800g)
Pak choi (jag använde 1st)
Salladslök (ett knippe/en påse)
Zucchini (ca 7cm bit)
Wokgrönsaker (Jag körde Findus frysta classic)
Ostronsås
Sötsur sås
Soja
Nudlar
Kryddor (paprika, allkrydda, peppar)
Olivolja

Börja med att skär kycklingfilén i mindre bitar och fräs i lite olivolja. Krydda med paprikapulver, svartpeppar och lite allkrydda. Tillsätt salladslöken finskuret och fräs till kycklingen fått lite yta och löken mjuknat något. Tillsätt Pak choi och zucchini i lagom stora bitar och fortsätt att fräsa på, på medelvärme. Tillsätt soja och wokgrönsaker efter en stund och när allt börjar bli genomvarmt, häll på ostronsåsen och sötsur sås...smaka av.

Koka nudlar och blanda i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar