Fredagen till ära så blev det ikväll hemgjorda burgare. Cheese- och baconburgare närmare bestämt. Jag använder sällan grillfunktionen på min stora ugn (ja jag har två ugnar) men ikväll så....
Eftersom det bara var jag och Amanda vid middagsbordet så gjorde vi "miniburgare". Det ni ser på bilden är alltså en "nätt" 60grammare. Jag använde mig av blandfärs och hade i lite Heintz chilisås, pepparmix, paprika och grillkrydda. Blandade ihop allt och stekte burgarna i lite smör till de fick en yta, då åkte de in i ugnen för lite grillning. När de var så gott som klara så lade jag på en generös laddning med cheddar och knaperstekt bacon (Scan´s butchers choice), rostade brödet en stund i min lilla ugn. Därefter är det bara att toppa med vad man vill. Jag är tex förtjust i Ruccola.
Nu är vi väldigt mätta och belåtna :-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar